Tisztavíztől a Szolár technológiáig

ÖN szeretne egészségesebben, környezet tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár.                                  "Nem csak egy online bolt, jóval több annál." 

Egyszerűen - Egészségesen

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

W25 Mini víztisztító ismertetése ITT...

   Vegyszermentes tisztaság tisztítószer

G
rapefruit tisztítószerek

  A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak...
Tovább...

" A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Rá kellett beszélni, hogy megkóstoljam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. A kipróbálás óta napról-napra több vizet ittam, és azután vettem meg a készüléket. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni. "

Sás András, Kaposvár

 

" Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik. "

Varga Mártonné, Hajdúböszörmény

 

" Ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk a faluban elég rossz minőségű, nagyon klóros a víz. Nem is szívesen ittunk csapvizet, helyette palackos szódavizet, ásványvizet vagy üdítőket fogyasztottunk. A berendezés használatával a probléma megszűnt, most már mi is tudjuk fogyasztani a tiszta, élvezetes, jó minőségű vizet. Köszönöm. "

Dragonácz Ágnes, Pogány

 

" Sok jót hallottam erről a készülékről, sok gondolkodás után jutottam oda, hogy én is használni kezdtem. Problémám volt a gyomrommal, ami valószínű a klór miatt lehetett. Ezután ez a panaszom elmúlt, sőt, azóta a barátnőmék is használják, mert a férj vesebeteg, a másik előnye, nem kell cipekedni az ásványvízzel ."

Némethné Gyarmati Irén, Orosháza

 

Aquamin

Vörös algából nyert ásványi komplex. A csontok és izületek egészségéért.

- Ezen termékünk jelenleg NEM rendelhető -

 

  Tengeri ásványkomplex, mely makro-és mikroelemek olyan természetes kombinációját kínálja, amelyek egymás hatását segítik, erősítik, és együttesen járulnak hozzá a csontok és ízületek egészségéhez és az egész szervezet egészségesen, fitten tartásához.

  Az emberi szervezet valamennyi sejtje funkciójának a megőrzéséhez ásványi anyagokat igényel. A csontok, ízületek egészséges működéséhez, a sejteket tápláló vér komponenseinek biztosításához az ásványi eredetű anyagok elengedhetetlenül szükségesek. Az ásványi anyagok és vitaminok együttes jelenléte kell ahhoz, hogy az enzimek és ko-enzimek el tudják látni feladatukat. Álljon rendelkezésre bármennyi vitamin a szervezetben, ásványi anyagok hiányában az enzimek működésképtelenek. Az emberi szervezetben és táplálkozásban kulcsszerepet játszó ásványi anyagok két csoportra oszthatók: makroelemekre és mikroelemekre, attól függően, hogy mekkora mennyiség elfogyasztása szükséges naponta belőlük. A makroelemek közé tartozik többek között a kalcium és a magnézium, a mikroelemek közé sorolható a bór, króm, réz, cink, vas, mangán, jód, szelén és a szilícium.Nem elegendő azonban, hogy az ásványi anyagok bejutnak a szervezetbe, azoknak fel is kell szívódniuk a bélhámon keresztül, és számos akadályon át el kell jutniuk a hatás helyére, be kell épülniük az egyes sejtekbe, azaz biológiailag hasznosulniuk kell. A szervezetbe való bejutás módja és a szervezetbe juttatott ásványi anyag formája hatással van annak biológiai hasznosulására: például, bár számos forrásból juthat az ember kalciumhoz, az egyes kalciumforrások más-más hányada fog felszívódni és hatni. Számos kutatás és fejlesztés irányul arra, hogy jól felszívódó, hatásos készítmények kerüljenek forgalomba.

Aquamin. A csontok és izületek egészségéért.Az Aquamin egy vörös algából (Lithothamnion calcareum) nyert ásványi komplex. A 100%-osan növényi eredetű ásványforrás az Írországtól délnyugatra fekvő tiszta Atlanti-óceáni vizekből származik. A tengerek mélyéről kikotort, felszínre hozott alga tisztítás, sterilizálás, szárítás és őrlés után jut el a felhasználókig. A porózus szerkezetű alga-váz ásványi anyagokban rendkívül gazdag, makro- és mikrokomponenseket egyaránt tartalmaz. Rendkívül magas kalcium- és magnéziumtartalma (34 % és 2,4 %) mellett a nyomelemek sokasága biztosítja egyedülálló összetételét. Több mint 70 féle mikroelem található az Aquaminban: vas, bór, mangán, kobalt, réz, cink, szelén, és még folytatható lenne a felsorolás. Az Aquamin makro-és mikroelemek olyan természetes kombinációját kínálja, amelyek egymás hatását segítik, erősítik, és együttesen járulnak hozzá a csontok és ízületek egészségéhez és az egész szervezet egészségesen, fitten tartásához. Az Aquaminban legnagyobb mennyiségben kalcium található. A kalcium az emberi szervezet tömegének a 1,5-2 %-át adja, és a kalcium több mint 99 %-a a csontokban van. Amennyiben nincs jelen elegendő kalcium, csontritkulás alakulhat ki. A csontritkulás (osteoporosis) valamint a csont- és ízületi gyulladás (osteoarthritis) gyakori betegségek Európa-szerte. A kalcium rendszeres fogyasztása kiemelkedő fontosságú mind a csontritkulás megelőzésében, mind pedig a már kialakult betegség kezelésében. A klimax kor előtti megfelelő mennyiségű kalciumfogyasztás késlelteti a csontritkulás kialakulását, és igazolt összefüggés található a változókor előtti csontsűrűség és a csontritkulás kockázata között. A fejlettebb világban főként az idősebb korú emberek szenvednek csont- és ízületi fájdalmak miatt, és kénytelenek lemondani a szabad mozgás öröméről. A csont folyamatos megújulása kalciumot igényel. Egy 133 páciens bevonásával végzett vizsgálat alapján megállapítható, hogy napi 1000 mg kalcium-aszkorbát két héten keresztül történő fogyasztása jelentősen csökkentette a térdben és csípőben érzett fájdalmat csont- és ízületi gyulladásban szenvedő betegeknél.

 

Az AQUAMIN kalcium-tartalma hozzájárul az egészséges csontok és fogak, illetve a szervezet sav-bázis egyensúlyának megőrzéséhez.

 

Aquamin Wellvita. Alga eredetű kalcium és bioperine tartalmú étrend-kiegészítő.  A csontokon kívüli kalcium-mennyiség szerepe is lényeges: a véralvadás, az izomműködés, az idegi tevékenység zavartalan meglétéhez egyaránt kalciumra van szükség. Felnőtteknek napi 800-1200 mg kalcium fogyasztása ajánlott. A magnézium számos enzim működéséhez szükséges, így hiánya is több ponton mutatkozik meg. Elégtelen bevitele figyelemhiányhoz, álmossághoz, ingerlékenységhez, szívműködési zavarokhoz, izomgörcshöz, étvágytalansághoz vezet. Ilyen tünetek esetén a naponta történő magnézium-fogyasztás megoldást nyújthat. Vizsgálatok támasztják alá, hogy a rendszeres magnézium-bevitel a figyelemhiányos gyermekek problémáinak kezelésében, a migrénes-fejfájásos rohamok megelőzésében is sikerrel alkalmazható. Az Aquamin mintegy 70-féle olyan természetes eredetű komponenst tartalmaz, amik a benne nagyobb mennyiségben megtalálható kalcium hatását segítik, kiegészítik. Ez a rendkívül komplex összetétel teszi egyedülállóvá az Aquamint a kalciumpótló termékek palettáján. Az Aquaminban található mikroelemeket külön-külön is vizsgálták. Egyes tanulmányok alapján a bór kedvező hatású a csont- és ízületi gyulladásban vagy reumatoid artritiszben szenvedő betegeknél. A mangán és a szelén antioxidáns hatásának köszönhetően egyre gyakrabban használt nyomelemek. Egy tíz éven át tartó, rákmegelőzéssel kapcsolatos tanulmány alapján megállapítható, hogy a szelénfogyasztás csökkenti többféle daganat (tüdő-, vastagbél- és prosztatadaganat) kialakulásának a kockázatát.

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
144066
 Aquamin vörös alga ( 45 db/doboz )
----

 

  Alga, kalcium, bioperine, egészséges csontozatÉrdekes, hogy milyen sokoldalú pozitív hatása van a cinknek, és mégis az egyik olyan nyomelem, ami gyakran túl kis mennyiségben jut be a szervezetbe – főleg idős embereknél. Úgy vélik, a cink szerepe fontos az Alzheimer-kór megelőzésében, az immunrendszer erősítésében és az időskori - makula degeneráció okozta – vakságok kiküszöbölésében. A fiatalkorúak számára az akne kezelésében és a bőr egészséges szépségének visszanyerésében és megőrzésében is szerepe van a rendszeres cinkfogyasztásnak. A kalciumban és magnéziumban gazdag Aquaminnal két, hasonlóan tervezett és kivitelezett klinikai vizsgálatot végeztek a betegek két – egymástól független - csoportjával. Olyan 35-75 év közötti betegeket vontak be a tanulmányba, akiknél diagnosztizált, közepesen súlyos vagy súlyos csont- és ízületi gyulladás állt fenn, ami térdmozgási nehézségekkel és fájdalommal járt, így a fájdalomcsillapító gyógyszereket rendszeresen szedték a betegek. A pácienseket véletlenszerűen felosztották két csoportra, és az egyik csoportot Aquamin-kezelésben részesítették, a másik csoportjukat, az ún. kontroll csoportot Aquamint nem tartalmazó placebóval kezelték. A vizsgálati időszak végén megállapították, hogy az Aquaminnal kezelt csoportban – a placebó csoporthoz képest – javult az ízületek mozgási képessége, csökkent a fájdalom, és ennek eredményeként a betegek csökkenteni tudták korábban alkalmazott fájdalomcsillapító gyógyszeradagjaikat. Vizsgálták, hogy az Aquamin-kúra előtt és után 6 perc alatt hány méteres távolság legyaloglására képesek a betegek. Megállapították, hogy a megtett távolság az Aquaminnak köszönhetően nőtt.  Az Aquamin egy új, ásványi komplex, amelyet még számos klinikai tanulmányban fognak vizsgálni. Nehéz meghatározni, hogy mi az Aquamin „fő hatóanyaga”, hiszen több mint 70 féle makro- és mikroelemet tartalmaz, amik közvetlen vagy közvetett módon – gyulladáscsökkentő és/vagy antioxidáns hatásuknak eredményeként - meghatározzák ennek az egyedülálló komplexnek a hatását. A természetes eredetű, ásványdús és szervezetben jól felszívódó összetételének köszönhetően az Aquamin szerepe a csont- és ízületi betegségek kezelésében és megelőzésében, valamint az általános egészségi állapot javításában egyaránt kiemelkedő.

Dr. Budai Marianna
Dr. Budai Marianna        

( Dr. Budai Marianna bemutatkozása : Cikk 1.  Cikk 2. )

Felhasznált irodalom:
Jensen N.H., Reduced pain from osteoarthtritis in hip joint or knee joint during treatment with calcium ascorbate. A randomized, placebo-controlled cross-over trial in general practice. Ugeskr. Laeger 2003, 165: 2563-2566 Joy L. Frestedt, Michael A. Kuskowski, John L. Zenk

A natural seaweed derived mineral supplement (Aquamin F) for knee osteoartritis: a randomised, placebo controlled pilot study Nutrition Journal 2009, 8:7 Joy L. Frestedt, Melanie Walsh, Michael A. Kuskowski, John L. Zenk

A natural mineral supplement provides relief from kneeosteoarthritis symptoms: a randomized controlled pilot trial Nutrition Journal 2008, 7:9Michael Murray, N.D.

The pill book guide to natural medicines Bantam Books, New York, USA, 2002


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com