Tisztavíztől a Szolár technológiáig

ÖN szeretne egészségesebben, környezet tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár.                                  "Nem csak egy online bolt, jóval több annál." 

Egyszerűen - Egészségesen
 • Víztisztítás - vízkezelés
 • Táplálék-kiegészítők
 • Pihentető alvás
 • Tisztaság vegyszer nélkül
 • W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

  W25 Mini Háztartási víztisztító

   

  Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

   

  W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

   

  A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

  W25 Mini víztisztító ismertetése ITT...

A WT–70 zuhanyszűrő

 

A benne található KDF-szűrő nagy tisztaságú réz/cink ötvözet. Hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció/redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

Tovább...

   

G
rapefruit tisztítószerek

  A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak...
Tovább...

Aquawell Acerola Komplex

(  Dr. Budai Marianna, egyetemi adjunktus, kutató gyógyszerész )

 

Aquawell a folyékony egészség. Röviden és tömören, variációkat jelent tiszta vízre és értékes anyagokra. Most két új, magas természetes C vitamin variációval, alaptermékkel bővül a folyékony egészség termékcsalád.

Nem mindegy, hogy milyen forrásból jut a szervezet a szükséges vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz, nyomelemekhez, antioxidánsokhoz. Lehetőleg természetes forrásból kell fedezni a szükségletet, hiszen ebben az esetben a növényekben található hatóanyagok széles skálája egymás felszívódását elősegíti, egymás hatását fokozza.

Annak érdekében, hogy a szervezetbe bejutott vitamin- és egyéb hatóanyag-mennyiség minél nagyobb hányada hasznosulhasson, és jótékony hatását kifejthesse, lehetőleg folyékony formában kell adagolni a készítményeket. Ennek a kívánalomnak való megfelelést messzemenően biztosítják az Aquawell „Folyékony egészség” koncepció keretén belül kialakított porkészítmények, amik az elkészítést követően, tiszta vízzel kombinációban kínálják az értékes hatóanyagokat.

Az értékes hatóanyagok természetes forrását használjuk, lehetőleg ökológiai gazdálkodásból származó növényi részeket dolgozunk fel, amik a kíméletes szárítási folyamat eredményként - porokként is megőrzik értékes beltartalmi anyagaikat.
Semmiféle adalékanyagot nem tartalmaznak a porkészítmények, így mesterséges színanyagokat, ízanyagokat, ízfokozókat, tartósítószert és állományjavítókat sem.

Mindenki tudja, hogy a szervezet egészséges működéséhez C-vitaminra van szükség.
Sokak számára ismert, hogy a C-vitamin az immunrendszert erősíti, a betegségekből való felgyógyulási időt lerövidíti, a bőr rugalmasságát fokozza, annak fiatalságát visszaadja, a sebgyógyulást elősegíti, megakadályozza a fogínyvérzések kialakulását, javítja a vas felszívódását, és antioxidáns tulajdonságának köszönhetően az erek és a szív védelmezője, a férfiak megtermékenyítő-képességének a javítója.

Kevesebben tudják, hogy a természetes C-vitamin legbőségesebb forrása a Dél- és Közép Amerikában honos acerola vagy barbadoszi cseresznye. Frissen sárgás, éretten bordós színű termésének a húsa dúskál a C-vitaminban, friss tömegének akár a 4 %-át is elérheti a benne található C-vitamin. Egyéb gyümölcsökkel, zöldségekkel összehasonlítva, az acerola több mint kétszer annyi C-vitamint tartalmaz, mint a csipkebogyó, mintegy tízszer annyit, mint amennyi a feketeribizliben van, és körülbelül ötvenszer gazdagabb C-vitaminban, mint a narancs vagy a grépfrút.

Ismert a legtökéletesebb C-vitaminforrás, ugyanakkor szakmai körökben is vita alakul ki azonban azt illetően, hogy mennyi a napi szükséges bevitel, azaz hány milligramm (mg) C-vitaminhoz kell jutnia a szervezetnek. A korábbi ajánlásokban szereplő 60 mg-ról bebizonyosodott, hogy az ugyan a krónikus C-vitamin-hiány megelőzéséhez elegendő, de ahhoz kevés, hogy a vitamin jótékony hatásai érvényesülhessenek. A sokak által hangoztatott napi több grammos bevitel túlzásnak tűnik. Napi több gramm C-vitamin az arra érzékeny egyéneknél fokozhatja a vesekövesség és a köszvény kockázatát, illetve bizonyított, hogy napi 500 mg-nál több nem képes a bélcsatornából felszívódni, az a vizelettel kiürül, tulajdonképpen „kárba vész”. A napi dózist illető arany középút a 200-400 mg tartományban van; gyermekeknek (óvodásoknak, iskolásoknak) ennek a fele javasolt.Aquawell Acerola Komplex Wellnet-BoltAcerola Komplex készítményeinkben a napi adagolásnak megfelelően – két részletben – összesen napi 400 mg, illetve napi 200 mg C-vitamin bevitel biztosítható, természetes forrásból. Az acerola a C-vitamin mellett A- és B-vitaminokat, és jelentős mennyiségű magnéziumot is tartalmaz. Mindkét termék tartalmaz vízoldékony búzarostot, aminek a fogyasztása – a rostok prebiotikus hatása révén – az egészséges emésztés és egészséges immunrendszer kulcsa. A termékekben található meggypor hazai meggyből készült, és az A- és B-vitamin, illetve flavonoid tartalma mellett emésztést serkentő hatású összetevőket tartalmaz.

A fokozott C-vitamin szükséglettel járó állapotok esetén ajánlott. Meghűlés, nátha, influenza, különböző betegségekből való lábadozás időszakában fogyasztása kifejezetten javasolt.
Tanulmányok alapján az említett betegségekből való felépülés ideje C-vitamin szedésekor mintegy 20%-kal rövidebb.


Az Acerola Komplex az előbb említett acerolán, búzaroston és meggyen túl gránátalmát és tőzegáfonyát tartalmaz. Az antioxidáns hatású gyümölcsök között kiemelkedően magas antioxidáns kapacitással (ORAC-értékkel) rendelkező gránátalma a szervezetet károsító szabad gyököktől véd, fogyasztása a különféle krónikus, degeneratív megbetegedések megelőzésében jelentős. Antioxidáns hatása miatt a gránátalma a szív- és érrendszer védelmezője, de szerepet játszik az éleslátás megőrzésében is. A mediterrán térségből származó gránátalma fogyasztása a pigmentfoltok eltüntetésében, és népgyógyászati tapasztalatok alapján a bélrendszeri fertőzések kezelésében is megoldást kínál.

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
104535
Aquawell Acerola Komplex
6 747 Ft


A természetes antibiotikumként is emlegetett tőzegáfonya a húgyúti fertőzések, felfázások megelőzésében és kezelésében az elsőként választandó növényi szer. Az
Acerola Komplex készítményben található tőzegáfonya mennyisége - rendszeres szedés esetén – a húgyúti fertőzések, felfázások megelőzéshez ajánlott dózisnak felel meg. Emellett a tőzegáfonya színes bogyói antioxidánsokban is ien gazdagok.

Az Acerola Komplex által nyújtott immunerősítés, antibakteriális hatás és antioxidáns védelem mindenki számára ajánlott.

Napi két részletben történő bevétellel a C-vitamin bevitel egyenletesebbé tehető. A gyermekeknek a használati útmutatóban megadott adagok fele ajánlott. Mint valamennyi C-vitamint tartalmazó készítmény esetén, a hatóanyag védelme érdekében kerülni kell a fémeszközök használatát,- célszerű fából, szaruból vagy műanyagból készült adagolókanalakat használni.

 

 

Dr. Budai Marianna Wellnet Bolt Aquawell Acerola Komplex
Dr. Budai Marianna        

( Dr. Budai Marianna bemutatkozása : Cikk 1.  Cikk 2. )

 

 

Felhasznált irodalom::

A tőzegáfonya szerepe a visszatérő húgyúti infekciók megelőzésében. Gyógyszerész Továbbképzés 5, 136-137. (2011)
Assis, S.A.D., Fernandes, F.P., Martins, A.B.G., Oliveira, O.M.M.D.F. Acerola: Importance, culture conditions, production and biochemical aspects. Fruits 63, 93-101. (2008)
Müller, L., Gnoyke, S., Popken, A.M., Böhm, V.: Antioxidant capacity and related parameters of different fruit formulations. LWT - Food Science and Technology 43 992–999 (2010)
Murray, M.T. The pill book guide to natural medicines. Bantam Books, New York, (2002)


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com