Tisztavíztől a Szolár technológiáig

ÖN szeretne egészségesebben, környezet tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár.                                  "Nem csak egy online bolt, jóval több annál." 

Egyszerűen - Egészségesen

A WT–70 zuhanyszűrő

 

A benne található KDF-szűrő nagy tisztaságú réz/cink ötvözet. Hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció/redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

Tovább...

   

G
rapefruit tisztítószerek

  A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak...
Tovább...

  

 

A W-25 asztali víztisztító kisberendezés megoldja problémáinkat. Kétlépcsõs szűrési technológiája kicsomagolja vizünket, a károsító klórtól és vegyületeitõl, így az íz és szagrontó anyagok híján élvezhetõ ivóvízhez juttat bennünket. Az elsõ lépcsõben egy mikroszűrõ a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegõ anyagoktól mentesíti a vizet. Tovább...

Aquawell Alga Komplex

Háromféle algával

 

Wellnet Aquawell Alga Komplex - Spirulina, Chlorella, Aqumin.Egészségünk érdekében táplálék-kiegészítőket, funkcionális élelmiszereket fogyasztunk. Nem könnyű a nagy kínálatban megtalálni a legkedvezőbb élettani hatásút. Alapszabály, hogy a többféle hatóanyagot (vitamint, nyomelemet, aminosavat stb.) tartalmazó, így egymás hatását elősegítő készítmények előnyösebbek az egyetlen hatóanyagot tartalmazóknál. A természetes eredet preferált a mesterséges, szintetikus hatóanyagokkal szemben. A jobb biohasznosulás érdekében lehetőleg folyékony formában célszerű a szervezetbe juttatni a hiányzó értékes hatóanyagokat. A folyékony forma legtökéletesebb, természet kínálta megtestesülése a tiszta víz.

Az előbb megfogalmazott alapelveknek tesz eleget az Alga komplex, ami háromféle alga kiegyensúlyozott, vízzel elegyítendő kombinációjával szolgálja az egészségi állapot javulását. A szárított Spirulina és a Chlorella algák mellett Aquamint tartalmaz a „három az egyben” jellegű, 100%-ban természetes eredetű, zöld színű por.

A Spirulina világszerte fogyasztott alga, amit a WHO a legjobb „super food”-ok (= szuper élelmiszerek) egyikének nevez, a NASA űrutazások alkalmával használja, mivel az koncentrált formában sokféle vitamint és nyomelemet tartalmaz. A Spirulina rendkívül gazdag fehérjékben, mintegy 10-szeresét tartalmazza a szójababban lévőnek, ami közismerten jó fehérjeforrás. A Spirulina a vegetáriánusok számára fontos B-vitamin (B12) – forrás. Az alga az antioxidáns tulajdonságú pigmentjeinek köszönhetően markánsan zöld színű. Bizonyított immunrendszeri stimuláns hatása, aminek az allergiás megbetegedések kezelésében van szerepe. Csökkenti a koleszterin- és az LDL-szintet, stabilizálja a vércukorszint ingadozásait. Prebiotikus hatással bír, azaz segíti a bélben a jótékony, emésztést és immunrendszeri védekezést elősegítő baktériumok megtelepedését. Antioxidáns hatásamellett méregtelenítő hatását is igazolták, mivel a szervezetből elősegíti a nehézfémek távozását. A Spirulinának mellékhatásai nem ismertek, az USA élelmiszer-és gyógyszertörzskönyvezéssel foglalkozó szerve, az FDA, biztonságosan alkalmazhatónak nyilvánította.

 

( Aquawell Alga komplex - nettó tömeg: 105 g / doboz; javasolt napi mennyiség: 1-2 x 3 g )

 A doboz tartalma: 1 adag tartalma: 3 g/adag
  • Spirulina 56 gr/doboz
  • Chlorella 28 gr/doboz
  • Aquamin 21 gr/doboz
  • Összesen 105 gr/doboz
  • Spirulina 1 600 mg
  • Chlorella 800 mg
  • Aquamin 600 mg
  • 1 púpozott kávéskanál = kb. 3 g

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
104518
Aquawell Alga Komplex
7.440 Ft

 

Az Alga komplex másik zöld színű összetevője a Chlorella alga, ami az összes növény közül a legmagasabb klorofill-tartalmú, aminek köszönhetően intenzíven zöld színű és kedvező antioxidáns hatással rendelkezik. Valamennyi esszenciális aminosav megtalálható benne, de vitaminok (C, B, K) és mikroelemek (vas, jód, cink stb.) széles skáláját is kínálja. Immunrendszeri stimuláns hatással rendelkezik, a szervezetet védő immunsejtek számát – vérképpel igazolható módon - megnöveli. Vizsgálatokkal igazolták, hogy csökkenti a koleszterin- és LDL-szintet, valamint jelentősen javítja a bélrendszeri fekélyekben szenvedő betegek állapotát.

Az
Alga komplex harmadik összetevője az Aquamin, ami egy Lithothamnion calcareum nevű vörös algából nyert (színanyagoktól megtisztított formájában fehér színű) ásványi komplex. Az Aquamin mintegy 70-féle olyan természetes eredetű komponenst tartalmaz, amik a benne nagyobb mennyiségben megtalálható kalcium hatását segítik, kiegészítik. Ez a rendkívül komplex összetétel teszi egyedülállóvá az Aquamint a kalciumpótló termékek palettáján. ( Aquamin - vörös algából nyert ásványi komplex )


A kalcium rendszeres fogyasztása kiemelkedő fontosságú mind a csontritkulás megelőzésében, mind pedig a már kialakult betegség kezelésében. A csontokon kívüli kalcium-mennyiség szerepe is lényeges: a véralvadás, az izomműködés, az idegi tevékenység zavartalan meglétéhez egyaránt kalciumra van szükség. Felnőtteknek napi 800-1200 mg kalcium fogyasztása ajánlott. Egy kávéskanálnyi Aquamint tartalmazó Alga komplex a napi kalcium-szükséglet felét juttatja be a szervezetbe.

A termékben található háromféle alga hatóanyagok válogatott kombinációjával járul hozzá az egészségi állapot javításához, a jó közérzet és erőnlét megőrzéséhez.
Rendszeres szedése mindenki számára ajánlott. Fáradt, kimerült, stresszes állapotokban a javasolt napi 1 kávéskanálnyi (2 dl tiszta vízzel elegyített) dózis kétszeresére, háromszorosára emelhető.

Dr. Budai Marianna
Dr. Budai Marianna        

( Dr. Budai Marianna bemutatkozása : Cikk 1.  Cikk 2. )

Felhasznált irodalom:
 
1. P. D. Karkos et al.: Spirulina in Clinical Practice: Evidence-Based Human Applications, eCAM/nen058, 2008, doi: 10.1093
2. A. Kulshreshtha et al.: Spirulina in Health Care Management, Current Pharmaceutical Biotechnology, 2008, 9, 400-405.

 


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com