Wellnet víztisztító berendezések

 Egészséges, olcsó tiszta víz az ÖN vízcsapjából is!
          W25 háztartási víztisztító készülékek - Ásványvíz helyett. 

Wellnet Háztartási Víztisztítók

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

 

W25 Mini víztisztító ismertetése ITT...

   

  Takarítás biológiai termékekkel, vegyszerek nélkül

G
rapefruit tisztítószerek

  A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertőtlenítő és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak...
Tovább...

 Noni az egészség itala


A Noni gyümölcs
levét több, mint 2000 éve használják      gyógynövény-ként. Főleg belső tisztításra, egészség-tonikumként, emésztést segítő szerként, kisebb sérülések gyógyítására és fájdalomcsillapításra használták a Csendes-óceán déli részén élő ősi gyógyítók. Noni Juice termékünk rendelkezik az ausztrál Bio minősítéssel, származási helye: Cook-szigetek. Tovább...

" A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Rá kellett beszélni, hogy megkóstoljam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. A kipróbálás óta napról-napra több vizet ittam, és azután vettem meg a készüléket. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni. "

Sás András, Kaposvár

 

" Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik. "

Varga Mártonné, Hajdúböszörmény

 

" Ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk a faluban elég rossz minőségű, nagyon klóros a víz. Nem is szívesen ittunk csapvizet, helyette palackos szódavizet, ásványvizet vagy üdítőket fogyasztottunk. A berendezés használatával a probléma megszűnt, most már mi is tudjuk fogyasztani a tiszta, élvezetes, jó minőségű vizet. Köszönöm. "

Dragonácz Ágnes, Pogány

 

" Sok jót hallottam erről a készülékről, sok gondolkodás után jutottam oda, hogy én is használni kezdtem. Problémám volt a gyomrommal, ami valószínű a klór miatt lehetett. Ezután ez a panaszom elmúlt, sőt, azóta a barátnőmék is használják, mert a férj vesebeteg, a másik előnye, nem kell cipekedni az ásványvízzel ."

Némethné Gyarmati Irén, Orosháza

Lyocell a pihentető alvás

A különleges, 100%-ban természetes alapú bőrbarát Lyocell textil paplan töltet kiváló nedvességáteresztő képességgel rendelkezik, melynek köszönhetően alvás közben az alvó test természetesen párolog, a paplan a nedvességet átereszti. A Lyocell rost textil, ez a speciális anyag biztosítja az egyenletes hő elosztást, csökkenti a hőmérséklet ingadozást Tovább...

Táplálék kiegészítők a teljes életért

A szellemi és testi frissességért

 

A fittség a szellemi frissességgel kezdődik, a testen csak láthatóvá, érezhetővé válik! A szellemi frissesség lehetővé teszi, hogy rohanó életvitelünk ne terhelje meg nagy mértékben testünket.

Agyi kapacitásunknak csak töredékét használjuk. Memóriánk élessége az életkortól, fizikai állapotunktól, szellemi frissességünktől függ, viszont ne felejtsük el, hogy ezt befolyásolhatjuk! Ha testünknek segítünk azzal, hogy a fontos, szellemi frissességet elősegítő anyagokat pótoljuk, fittek lehetünk nap mint nap.

Tovább...

Aquawell Fibre Koleszterinszint csökkentő

Aquawell Fibre
Az egészséges üdítőital

 

Számos klinikai tanulmány bizonyítja a rostok fogyasztása által nyújtott egészségjavulást. Napi 10 g rost rendszeres fogyasztása a koleszterin-szintet 10%-kal képes csökkenteni, ugyanis a rostok a bélcsatornában megkötik a koleszterint és anyagcseretermékeit. A vízben nagy térfogatra duzzadó rostok a gyomrot hamar megtöltik, így csökkentve az éhségérze-tet. Fő étkezések előtti fogyasztásuk teltségérzetet ad, és kevesebb ételt kíván a szervezet. Egy év alatt 2-9 kg súlyvesztést lehet ezzel az egyszerű módszerrel elérni. Nem csak a fogyókúrázóknak, hanem mindenkinek fontos, hogy az elfogyasztott ételek akadályok nélkül haladja-nak végig a bélcsatornán,- a rostok ebben segítséget nyújtanak. Fogyasztásukkal az emésztési folyamat javul, a székrekedés és a következményes aranyér elkerülhető...

Aquawell Fibre ismertető...

 

Wellnet W25 háztartási víztisztító termékcsalád

 

WELLNET VÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉS ÁPRILISI AKCIÓ ÉS KEDVEZMÉNYEK
2018.
április 04-től a termékeknél található kiírás szerint illetve a készlet erejéig!


Vízcsapra és vízhálózatba köthető háztartási víztisztító készülék
ÁPRILISI AKCIÓ


Szűrőkapacitás: 7.500 - 25.000 liter

WELLNET W25 MAGNETIC MAX mágneses háztartási víztisztító készülék AKCIÓ

WELLNET W25 MAX háztartási víztisztító készülék AKCIÓ
WELLNET W25 DUO háztartási víztisztító készülék AKCIÓ
WELLNET W25 BASIC háztartási víztisztító készülék AKCIÓ

WELLNET W25 RK rendszerbe köthető háztartási víztisztító készülék AKCIÓ

WELLNET VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK SZŰRŐTÖLTET CSERE AKCIÓ

WELLNET W25 MAGNETIC MAX mágneses háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év

Wellnet háztartási víztisztító készülékek ÉLETTERTAM GARANCIÁVAL Wellnet háztartási víztisztító készülékek 2 ÉV GYÁRTÁSI GARANCIÁVAL Wellnet háztartási víztisztító készülékek BETÉTDÍJ GARANCIÁVAL
   Élettartam garanciát vállalunk rá, hogy minden wellnet víztisztító készülékünk képes megtisztítani a kapacitásban jelzett mennyiségű vizet.
    24 hónap gyártási garanciát vállalunk minden wellnet víztisztító készülék gyártási és anyaghibájára (az útváltókra 12 hónap). Garancia ideje alatt a javításra Önnek nem kell költenie!
   Betétdíj garanciát vállalunk minden wellnet víztisztító készülékre. Amennyiben Önnek már nincs tovább szüksége a víztisztítóra: visszavásároljuk, majd újrahasznosítjuk, nem szennyezve környezetünket.


Wellnet W25 asztali víztisztító termékcsalád ( Max, Duo, Basic, Magnetic ) csomagjai a
következőket tartalmazzák:
1 db víztisztító készülék, 1 db útváltó csap, 1 db műanyag cső

 

 WELLNET W25 MAX
HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK
ÁPRILISI AKCIÓ

  Wellnet W25 Max víztisztító készülék bemutatása
( csapra szerelhető asztali ivóvíztisztító berendezés )

Wellnet W25 MAX háztartási víztisztító felszerelését és működését bemutató videó

Wellnet W25 MAX háztartási víztisztító készülék felszerelését és
működését bemutató film. A videó megtekintéséhez kattintson ide vagy a fenti képre!

 

Wellnet háztartási víztisztító készülékek új néven
Wellnet W25 - Wellnet W25 Max ( Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év )

 

W25 víztisztító készülék megoldja problémáinkat. Kétlépcsős szűrési technológiája kicsomagolja vizünket, a károsító klórtól és vegyületeitől, így az íz és szagrontó anyagok híján élvezhető ivóvízhez juttat bennünket. Az első lépcsőben egy mikroszűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet. WELLNET W25 MAX víztisztító, a GET HT-20 víztisztító berendezés utódja. Egészséges friss víz a csapból. Megoldás a klóros és büdös víz problémájára.A második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével (melynek 1 gr-ja egy focipálya felületet képvisel) megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, az íz és szagrontó anyagokat. Az üdítő és sörgyárak is ezt a technikát alkalmazzák a víz tisztítására. Ez a kettős fokozat a biztosítéka a szűrt víz kiváló minőségének. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik, így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad. A berendezés nem befolyásolja a kezelt víz szervetlen anyag tartalmát (nitrát, arzén, keménység stb.). Hosszú élettartam gazdaságos üzemeltetéssel! A vezetékes ivóvizek minősége nagyon széles határok között változik, ezért a berendezéssel kezelhető víz mennyisége is változó. Az MSZ 450/1 sz. szabvány szerinti ivóvíz használat esetén a berendezés várható élettartama: 25 000 liter. Ennek a 25 m3 víznek a takarékos felhasználása egy útváltó szelep segítségével valósítható meg. A berendezés az útváltó szelep segítségével, néhány mozdulattal, pillanatokon belül a vízcsaphoz csatlakoztatható. Maximális szűrhető vízhőmérséklet: 24 °C ! A készülék igen gazdaságos, költségkímélően használható, hiszen az útváltó szelep segítségével csak azt a vizet tisztítja meg, amit közvetlen fogyasztásra, főzésre, esetleg a kisállatok itatására, virágok locsolására szánunk. Az ún. használati (mosogató, öblögető, stb.) víz fölösleges tisztításának költségeit megspóroljuk. A készülék esztétikus kivitelű, bármely konyha berendezéséhez tökéletesen illeszthető. A közegészségügyi előírás szerint a készülék 2 évig használható.

A Wellnet W25 víztisztító család minősítését az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI) végezte. Forgalmazási engedélyt kiadta: Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, Népegészségügyi Főosztálya.
Engedélyszám: KE/NEF/613-7/2017. Engedély letöltése ITT . Wellnet W25 Max háztartási víztisztító készülék paraméterei


- Készülékhez választható szebbnél szebb
külső mintázatok
- Vízcsapra egyszerűen,
percek alatt felszerelhető* (szakembert nem igényel)
*Külső menetes végű ("M22") csapra közvetlenül, belső menetesre ("M24") csak közbetéttel
- Gazdaságos működtetés az útváltó segítségével
- Karbantartást nem igényel

- Maximális vízhőmérséklet:
24 °C !
- Kapacitása és élettartam: 25 000 liter / maximum 2 év!
- Kétlépcsős szűrési technológia:

1.) mikroszűrő:
lebegő anyagoktól mentesíti a vizet
  
2.) ezüsttel impregnált aktív szén:
aktív klórt, íz és szagrontó vegyületeket, halogénezett metánszármazékokat szűri
- Szűrési sebessége: 3 liter / perc (5 bar üzemi nyomáson)
Cserélhető szűrőtöltet!
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar
- Magassága: 27.5 cm
- Átmérője: 8.5 cm

 Közegészségügyi előírás szerint a készülék legfeljebb 2 évig használható.
Ezt követően
lehetőség van a készülékben szűrőtöltetet cserélni.


WELLNET W25 MAX háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
102004    W25 MAX víztisztító választható stílus mintázattal
( 25.000 liter szűrőkapacitás )
16.990 Ft
A fenti árú csomag az alábbiakat tartalmazza:

1 db W25 MAX nagy teljesítményű háztartási víztisztító
1 db műanyag útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

A megrendelés leadásakor:
Mindenképpen jelezze a víztisztító készülékhez kiválasztott külső mintázat nevét!
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. HÉTFŐ (éjfélig), illetve a készlet erejéig!
A W25 MAX víztisztító készülék listaára: 29.990 Ft / db
Futárszolgálat utánvétes kiszállítási díj: 990 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 


Wellnet Bolt Termékkatalógus 2014

 

Wellnet Bolt Termékkatalógus


Megjelent és ingyenesen letölthető a Wellnet Bolt termékeit röviden bemutató termékkatalógusunk ( PDF formátumban ), amely összefoglalja a webáruházunkban megtalálható legközkedveltebb termékeket...

A Wellnet Bolt Termékkatalógus letöltéséhez kattintson IDE.

 

leggazdasagosabb_viztisztito_kivalasztasanak_szempontjai_ingyen_e_book_wellnet_bolt_webaruhaz

A megfelelő víztisztító
kiválasztásának szempontjai

  Az adott háztartás igényeit tökéletesen kielégítő, a fogyasztót egészséges, tiszta vízzel ellátó víztisztító kiválasztása nem egyszerű feladat.
  A kiválasztásnál néhány szempontot mindenképpen szem előtt kell tartani, ha a hosszú ideig tartó, elégedett készülékhasználat a cél.

  A
Wellnet Bolt most 15 elengedhetetlen szempontot összegyűjtve, felsorolva szeretne az Ön segítségére lenni, hogy családja számára sikeresen kiválassza a leggazdaságosabb és legmegfelelőbb háztartási víztisztító készüléket.

  Szeretnénk Önnek átnyújtani ezen ingyenesen letölthető E-könyvünket ( E-book - PDF formátumban ).
A leggazdaságosabb víztisztító kiválasztásának szempontjai Ingyenes Wellnet E-könyv letöltése

 

Megrendelését leadhatja, akár közvetlenül is az alábbi e-mail címünkre:

Wellnet termékek megrendelése


Levelében küldje el a következő információkat:

 • Megrendelő neve:
 • Címe:
 • Telefonszáma:
 • E-mail:
 • Megrendelt termékek megnevezése és mennyisége:

Megrendelésének megérkezését követően hamarosan felveszem Önnel a telefonos kapcsolatot, annak leegyeztetése és megerősítése végett.


 

Új ruhába öltözött a  Wellnet W25   háztartási víztisztító készülék család!

 Most már saját egyéniségedhez, jobban és pontosabban fogalmazva a konyhád vagy az étkeződ egyéniségéhez választhatsz magadnak W25 háztartási víztisztítót. A hangsúly a környezettudatosságon, a felhasználóbarát csomagoláson, a letisztult, modern, fiatalos, friss, karakteres megjelenésen van. Választási lehetőség: Wellnet W25 háztartási víztisztító készülék konyhánkra szabhatóan. Konyhai stílusoknak megfelelő termékgrafikák 11 féle megjelenéssel!

 

Wellnet W25 asztali víztisztító család stílus sorozata


W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Pink Bubble stílus mintázat
"W25 Max - Pink bubble"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Romantic stílus mintázat
"W25 Max - Romantic"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Classic stílus mintázat
"W25 Max - Classic"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Birdy stílus mintázat
"W25 Max - Birdy"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Lovely stílus mintázat
"W25 Max - Lovely"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Kalocsai stílus mintázat
"W25 Max - Kalocsai"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Funny stílus mintázat
"W25 Max - Funny"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Trendy stílus mintázat
"W25 Max - Trendy"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Leveles stílus mintázat
"W25 Max - Leveles"
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Csíkos stílus mintázat
"W25 Max - Csíkos"
Válassza ki a megrendelt
W25 Max, W25 Magnetic Max, W25 Duo, W25 Magnetic Duo, W25 Basic, W25 Magnetic Basic víztisztítójához
az Önnek tetsző itt látható külső mintázatot és
annak nevét mindenképpen jelezze megrendelésében ! Pl.:" Kalocsai "
W25 Max Nagy teljesítményű víztisztító Pöttyös stílus mintázat
"W25 Max - Pöttyös"

 

Wellnet háztartási víztisztító készülékeink új néven
Wellnet W25 Mini - W25 Duo ( Szűrőkapacitás: 15.000 liter / 2 év )
Wellnet W25 Magnetic Mini - Wellnet W25 Magnetic Duo ( Szűrőkapacitás: 15.000 liter / 2 év )WELLNET W25 DUO
HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK  
ÁPRILISI AKCIÓ


 Wellnet W25 Duo háztartási víztisztító készülék paraméterei


- Készülékhez választható szebbnél szebb
külső mintázatok
- Vízcsapra egyszerűen,
percek alatt felszerelhető* (szakembert nem igényel)
*Külső menetes végű ("M22") csapra közvetlenül, belső menetesre ("M24") csak közbetéttel
- Gazdaságos működtetés az útváltó segítségével
- Karbantartást nem igényel

- Maximális vízhőmérséklet:
24 °C !
- Kapacitása és élettartam: 15 000 liter ( tehát NEM 25 000 liter ) / maximum 2 év!
- Kétlépcsős szűrési technológia:

1.) mikroszűrő:
lebegő anyagoktól mentesíti a vizet
  
2.) ezüsttel impregnált aktív szén:
aktív klórt, íz és szagrontó vegyületeket, halogénezett metánszármazékokat szűri
- Szűrési sebessége: 3 liter / perc (5 bar üzemi nyomáson)
Cserélhető szűrőtöltet!
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar
- Magassága: 27.5 cm
- Átmérője: 8.5 cm

 Közegészségügyi előírás szerint a készülék legfeljebb 2 évig használható.
Ezt követően
lehetőség van a készülékben szűrőtöltetet cserélni.

Wellnet W25 Duo Háztartási víztisztító termékismertető letöltéséhez KATTINTSON IDE .

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
101814   W25 Duo háztartási víztisztító készülék
választható stílus mintázattal
( 15.000 liter szűrőkapacitás )
13.990 Ft
A fenti árú csomag az alábbiakat tartalmazza:

1 db W25 DUO háztartási víztisztító
1 db műanyag útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

A megrendelés leadásakor:
Mindenképpen jelezze a víztisztító készülékhez kiválasztott külső mintázat nevét!
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. HÉTFŐ (éjfélig), illetve a készlet erejéig!
A W25 DUO víztisztító készülék listaára: 23.990 Ft / db
Futárszolgálat utánvétes kiszállítási díj: 1.490 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

 

WELLNET W25 BASIC HÁZTARTÁSI VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK
ÁPRILISI AKCIÓ


Csapra szerelhető háztartási víztisztító készülék

  Igen költséghatékony és rendkívül kedvező árkategóriájú, 7.500 liter szűrőkapacitású készülék,
egy két fős háztartás tiszta ivóvízének előálltására ajánljuk.


 Wellnet W25 Basic háztartási víztisztító készülék paraméterei

- Készülékhez választható szebbnél szebb külső mintázatok
- Vízcsapra egyszerűen,
percek alatt felszerelhető* (szakembert nem igényel)
*Külső menetes végű ("M22") csapra közvetlenül, belső menetesre ("M24") csak közbetéttel
- Gazdaságos működtetés az útváltó segítségével
- Karbantartást nem igényel

- Maximális vízhőmérséklet:
24 °C !
- Kapacitása és élettartam: 7 500 liter ( tehát NEM 25 000 liter ) / maximum 2 év!
- Kétlépcsős szűrési technológia:

1.) mikroszűrő:
lebegő anyagoktól mentesíti a vizet
  
2.) ezüsttel impregnált aktív szén:
aktív klórt, íz és szagrontó vegyületeket, halogénezett metánszármazékokat szűri
- Szűrési sebessége: 3 liter / perc (5 bar üzemi nyomáson)
Cserélhető szűrőtöltet!
- Minimális víznyomás:  2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar
- Magassága: 27.5 cm
- Átmérője: 8.5 cm

 Közegészségügyi előírás szerint a készülék legfeljebb 2 évig használható.
Ezt követően
lehetőség van a készülékben szűrőtöltetet cserélni.

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
W25BASIC W25 BASIC víztisztító választható stílus mintázattal
( 7.500 liter szűrőkapacitás )
9.990 Ft
A fenti árú csomag az alábbiakat tartalmazza:

1 db W25 BASIC háztartási víztisztító
1 db műanyag útváltó csap
1 db műanyag cső

+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv

A megrendelés leadásakor:
Mindenképpen jelezze a víztisztító készülékhez kiválasztott külső mintázat nevét!
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. HÉTFŐ (éjfélig), illetve a készlet erejéig!
A W25 BASIC víztisztító készülék listaára: 17.790 Ft / db
Futárszolgálat utánvétes kiszállítási díj: 1.490 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

" Megkaptam a víztisztító készülékeket. Nagyon hálásan köszönöm! A meglepetésem leírhatatlan, mert csak arra számítottam, amiről beszéltünk. A mágneses víztisztító készüléket vártam a tartozékaival, ( meg az ajándék étrend kiegészítőket ). Azt hittem, tévedés lehet, hogy a W25 asztali víztisztítót is becsomagolták, és elküldték nekem. Még most sem értem igazán, hiszen ez nem szerepelt az ajánlatban, de nagyon örülök neki, és tudom, hogy nagy hasznát vesszük majd! ( Reménykedem, hogy megtarthatom, hisz a jótállási jegyre azt írták: Nyeremény. ) Egyiket azonnal fel is szereltem, végre tiszta vizet iszunk, nem is kérdés, a sima csapvízzel össze sem lehet hasonlítani !

Nagyon hálás vagyok a figyelmességért, amit kaptam és a példa értékű kiszolgálásért!
További munkájához sok sikert kívánok!


Üdvözlettel:
Erdősiné Kovács Eszter
( Kiskunhalas ) "


 

  A szállítási költség Magyarország területére:


15.000 Ft értékű megrendelési összeg alatt: 1.490 Ft
15.000 - 30.000 Ft értékű megrendelési összeg között: 990 Ft
30.000 Ft értékű megrendelés felett: Ingyenes.

 

Felhívjuk minden kedves vásárlónk és érdeklődőnk figyelmét, hogy:
bármely felmerülő kérdéseit vagy észrevételeit elsőként mindenképpen az
e-mail címünkre juttassa el (
Tehát NE telefonon ! ).

Ezt követően hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Köszönjük megértésüket!

 

Amennyiben a megrendelőlap elküldése után legkésőbb 2 napon belül nem keresem Önt telefonon, a megrendelőlapon megadott telefonszámán, vagy a megadott E-mail címén, akkor mindenképpen jelezze ezt felém:
címen!

 

Wellnet Bolt International a Facebook-on


 

Drága ásványvizek helyett. Kristálytiszta. Olcsó. Egészséges. Finom víz. Az Ön vizcsapjából!


 

 

" Örömömre megérkezett a rendelt Wellnet W-25 Magnetic vízszűrő készülék. Pillanatok alatt felszereltem, s néhány perc múlva már ihattam is a finom, lágy vizet. 2 évvel ezelőtt ajándékba kaptam egy Wellnet W-25 készüléket, s nagyon elégedett voltam vele. Néhány hétig nem volt szűrő felszerelve a csapra, s vészesen visszaesett az ivóvíz fogyasztásunk. Összehasonlíthatatlanul különb a szűrt víz , s most remélhetőleg 1,5 évig ismét nem lesz gondom a víz minőségével. ( Megjegyzem, számomra komoly minőség -teszt, hogy a kiskutyám, amióta a vízszűrőt használtuk, kb. 2x annyi vizet ivott meg, mint előtte. ) Külön köszönöm a rendelés során tapasztalt figyelmes, számomra kedvező segítő tanácsokat.

Üdvözlettel:
Dr. Fodor Ágnes háziorvos
( Paks )"

 


Cserélje ki Wellnet víztisztítója elhasználódott szűrőjét!
Wellnet víztisztítók szűrőtöltet cseréje - további információkat itt olvashat.

 

" Köszönettel vettem, hogy tanácsaival a beüzemelést megkönnyíti. Telefonbeszélgetésünk alkalmával elmondta a tennivalókat! Sikeresen beüzemelésre került a családom teljes megelégedésére! Tökéletesen működik és már én is iszom a vízből pedig nem igen szoktam vizet inni! Nagyon szépen köszönöm, hogy lehetővé tette számunkra, hogy egészséges és finom vizet igyunk! Ajánlani fogom sok ismerősömnek! Ennél hasznosabb ajándékot nem is vehettem volna családomnak Húsvétra.

Még egyszer köszönök mindent, hogy még arra is figyelt, hogy ne kelljen szállítási költséget fizetni. Igazán korrekt eljárás volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket Önnek és Családjának.
Köszönettel: Molnár József, Bátaszék"

 


"Már január hónapban vásároltam önöktől két készüléket! Szuper! Nagyon megvagyunk elégedve! Otthon, és a munkahelyen is használjuk. Most a családnak ajándékozunk a készülékből. Mindenkinek, és mindenhol ajánljuk, gratulálunk a termékhez, nem csak a víztisztítóhoz. Figyelemre méltó a munkájuk, köszönjük, sok sikert kívánunk!

Köszönettel: Moharos Terézia ( Szent Gellért Kiadó és Nyomda. Budapest )"

 

-------------------------------------------------------------

A nagyteljesítményű, hálózatba köthető ivóvíztisztító készülékek használatával biztosíthatjuk otthonunk, munkahelyünk ivóvizének megfelelõ minõségét.   A nagyteljesítményű, hálózatba köthető ivóvíztisztító készülékek használatával biztosíthatjuk otthonunk, munkahelyünk ivóvizének megfelelõ minõségét. A hálózati ivóvíztisztító család tagjai: a W-150 ( szűrőkapacitás 150 m3 ), a W-300 ( szűrőkapacitás 300 m3 ) és a W-900 ( szűrőkapacitás 900 m3 ). A három nagyteljesítményű készülék alkalmas különbözõépületekben, így pl. a családi házakban használt víz – ivóvíz, fürdõvíz, mosógép által használt víz – tisztítására. Mindhárom készüléknek tartozéka a PR-2 elõszűrõ. A hálózati víztisztító berendezések működése megegyezik az asztali víztisztító kétlépcsõs szűrési technológiájával. Ez a kettõs fokozat biztosítéka a szűrt víz kiváló minõségének. Ezek a berendezések is csak hideg víz szűrésérehasználhatók! A készülékek mikrobiológiailag biztonságosak, bakteriosztatikus hatásúak ( a baktériumok továbbszaporodását gátolják ). A berendezések ismeretlen eredetű víz szűrésére nem alkalmasak, az ilyen vizeket elõször laboratóriumban be kell vizsgáltatni...


( 150 m3 - 1.000 m3 vízszűrő kapacitású Wellnet víztisztító berendezések )

Nagyteljesítményű, hálózatba köthető víztisztítók további információi...

-------------------------------------------------------------

 

  Wellnet W25 Magnetic Max mágneses háztartási víztisztító készülék

WELLNET W25 MAGNETIC MAX mágneses háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év

   Wellnet W25 Magnetic Max mágneses víztisztító készülék W25 Max készülék nagy erősségű mágnessel (12 000 Gauss) kiegészült tovább­fejlesztett változata, mely könnyedén felszerelhető bármely vízcsapra. Kétlépcsős szűrési technológia segítségével kiszűri a vezetékes ivóvízből mindazokat az anyagokat, melyekre az emberi szervezetnek nincs szüksége. Az elsőW25 MAGNETIC MAX mágneses víztisztító. Mágnesesen kezelt, kristálytiszta friss víz az Ön csapjából is. lépcsőben egy mikroszűrő eltávolítja a vízben található, szemmel is látható szennyező részecskéket és lebegő anyagokat. A második lépcső: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén használatával megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, vegyszereket, gyógyszermaradványokat, valamint a halogénezett metánszármazékokat, az íz- és szagrontó anyagokat. A mágnessel kezelt víz fogyasztása támogatja az immun­rendszer működését és méregtelenítő hatású. Lúgosítja a szervezetet, ezáltal segít a beteg­ségek kialakulásának megelőzésében, illetve lelassítja az öregedési folyamatot. A berendezés nem befolyásolja a kezelt víz szervetlen-anyag tartalmát (nitrát, arzén, ke­ménység, stb.). A berendezés várható élettartama: 25 000 liter víz. Ennek a vízmennyi­ségnek a takarékos felhasználása egy útváltó szeleppel valósítható meg. Az útváltó szelep révén az ún. használati (mosogató, öblögető) víz felesleges tisztításának költségeit megta­karíthatjuk. A berendezés pillanatok alatt a víz­csaphoz csatlakoztatható. Maximális szűrhető vízhőmérséklet: 24 °C ! A mágnesesen kezelt víz élettani hatásairól itt további érdekességeket olvashat...

W25 Magnetic Max mágneses víztisztító készülék részletes ismertetéséhez kattintson ide !

 

"Köszönöm az információkat és a készüléket is, amely ma meg is érkezett. Már be is üzemeltük. Mivel én még nem kóstoltam utótisztított vizet, meglepett, mennyire érezhető a különbség a szűrt és a kezeletlen csapvíz között mind az ízét, mind az illatát tekintve.Ma délután itt járt nálunk a testvérem, és neki is elnyerte a tetszését a készülék, így valószínűleg hamarosan ő is rendel egyet.

Még egyszer köszönöm!

Üdvözlettel:
Puskás Krisztina
( Jánoshalma )"

 

 W25 RK és W25 RK Magnetic ( Rendszerbe köthető ) ivóvíztisztító berendezések

W25 RK RENDSZERBE KÖTHETŐ VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK
ÁPRILISI AKCIÓ


  A W25 RK és W25 RK MAGNETIC az asztali ivóvíztisztító berendezés rendszerbe köthető (nyomás alá helyezhető) változatai, melyet a mosogatótálca alá, a hidegvíz-vezetékhez lehet bekötni. Használata révén az ivóvíztisztítás teljesen „láthatat­lanul" megy végbe, a csaptelepből már tisztított állapotban folyik a hidegvíz. Mivel a használati (mosogató) melegvíz nem kerül megtisztításra, biztosított a szűrőkapacitás takarékos felhasználása.

 

Praktikus megoldás a mosogató alá rejthető ivóvíztisztító berendezés

 W25 RK és W25 RK Magnetic paraméterei
- Kapacitása: 25 000 liter
- Szűrőbetét: mikroszűrő + ezüsttel impregnált aktív szén
- Mágnesező fej: 12 000 Gauss erősségű állandó mágnes
( CSAK a "W25 RK Magnetic" készülékek tartalmazzák a beépített mágnesezőt ! )
- Szűrési sebessége: 3 liter/perc ( 5 bar üzemi nyomáson )
- Magassága: 28 cm
- Súlya: 1kg
- Minimális víznyomás: 2 bar
- Maximális víznyomás: 6 bar

- Maximális vízhőmérséklet: 24 °C !  

WELLNET W25 RK rendszerbe köthető háztartási víztisztító készülék AKCIÓ - Szűrőkapacitás: 25.000 liter / 2 év

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
W25RK W25 RK rendszerbe köthető víztisztító készülék 19.990 Ft
A fenti ár tartalmazza az alábbiakat:

1 db W25 RK rendszerbe köthető háztartási víztisztító
+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30. HÉTFŐ (éjfélig), illetve a készlet erejéig!
A W25 RK renszerbe köthető víztisztító készülék listaára: 29.990 Ft / db
Futárszolgálat utánvétes kiszállítási díj: 990 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?


Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
W25RKMAGN W25 RK MAGNETIC rendszerbe köthető mágneses víztisztító készülék amely tartalmazza a mágnesező egységet ! 35.690 Ft
A fenti ár tartalmazza az alábbiakat:

1 db W25 MAGNETIC RK rendszerbe köthető mágneses háztartási víztisztító
+ 3.990 Ft értékű ajándék "Vízben az egészség" E-könyv
+
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 


Wellnet víztisztító szűrőtöltet csere  áprilisi akció, ingyenes szervízzel

A közegészségügyi előírás szerint a W25 víztisztító készülékcsalád tagjai max. 2 évig használhatók!
Azt követően a
szűrőtölteteket cserélni kell.

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
w25max-szbcs W25 Max víztisztító szűrőtöltet csere 7.345 Ft
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30, illetve a készlet erejéig! Listaár: 10.490 Ft / db
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
w25duo-szbcs W25 Duo víztisztító szűrőtöltet csere 6.535 Ft
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30, illetve a készlet erejéig! Listaár: 9.335 Ft / db
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
w25basic-szbcs W25 Basic víztisztító szűrőtöltet csere 8.285 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
w25mm-szbcs W25 Magnetic Max víztisztító szűrőtöltet csere 9.795 Ft
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30, illetve a készlet erejéig! Listaár: 13.990 Ft / db
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

Cikkszám
Termék megnevezése
Akciós ár*
w25magn_duo-szbcs W25 Magnetic Duo víztisztító szűrőtöltet csere 8.815 Ft
* Az akció időtartama: 2018.04.04-2018.04.30, illetve a készlet erejéig! Listaár: 12.590 Ft / db
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

Wellnet W25 ( Duo ) és Wellnet W25 Magnetic ( Duo ) víztisztító felszerelése
- A hagyományos csaptelepek esetében a váltócsapot a csap végén lévő szűrő helyére csavarjuk fel.
- Amennyiben a csaptelep végén lévő menethez a váltócsap nem illeszkedik, a szűrő helyébe csavart közbetéthez kapcsoljuk a váltócsapot.
- A falon kívül szerelt konyhai csaptelephez un. fali adapterrel csatlakoztathatjuk a víztisztítót váltócsap alkalmazása helyett. (Ebben az esetben szerszámokra és megfelelő tömítésekre is szükség van.)
- Ritkán, de előfordul, hogy a hagyományos csaptelep végén keskenyebb átmérőjű csőcsonk van, esetleg szűrő nélkül. Ilyen csövek végére való felszereléshez kérje szerelő segítségét.
- Fali elektromos vízmelegítő esetében kizárólag olyan megoldás fogadható el, amit szintén csak vízvezeték szerelő tud elvégezni. A falban lévő vezeték és a bojler csaptelepe közé kell olyan menetes csonkot elhelyezni, amire egy falicsap és a váltócsap, vagy az adapter csapja felszerelhető. A készüléket célszerű a konyhában elhelyezni, ahol az igényes vízhasználat jelentkezik. Amennyiben kevés a konyhai munkafelület és a készülék abból venne el, akkor javasoljuk a falitartón való elhelyezését.

Néhány érdekesség az ezüsttel kapcsolatban
  Az ezüst figyelemreméltó baktériumölő hatással rendelkezik: egy rész ezüst 10 millió rész víz csíráit képes elpusztítani, anélkül, hogy károsítaná az emberi vagy állati szervezetet. Az ezüst tízszer olyan hatékony, mint a klór és emiatt a NASA is ezüstöt tartalmazó szűrőket használ.

 • A baktériumölő hatását több évszázada ismerik
 • a perzsa királyok hadjárataikra már ezüstkorsókban vitték a vizet, hogy az sokáig friss maradjon
 • a középkorban a beteg újszülötteknek ezüstkanalat dugtak a szájába, hogy elűzzék a betegségeket
 • az amerikai telepesek nyugatra vándorláskor ezüst dollárost dobtak a vízbe éjszakára, hogy megtisztítsák
 • régóta ezüstfóliával fedik le a sérüléseket és a műtéti sebeket, hogy megakadályozzák a fertőzést és gyorsítsák a gyógyulást
 • a plasztikai sebészetben és a mű szívbillentyűknél ezüstvegyületeket használnak, mert csiraölő hatásúak
 • csonttöréseknél és műízületeknél a felhasznált csavarok, lemezek, gömbizületek ezüstözöttek
 • szennyezett vízből való ivóvíz előállításnál az ezüstöt tartalmazó szűrő lényegesen hatékonyabb, mint a klór, az ózon, vagy az UV-sugárzás.

 


Ön gyermeke milyen vízben fürdik?

Előzze meg a klóros víz okozta bőrproblémákat! Itt a megoldás!

 

WELLNET WT70 ZUHANYSZŰRŐ KÉSZÜLÉK

Baba fürdetővíz tisztító készülék

  A benne található KDF-szűrő nagy tisztaságú réz/cink ötvözet. Hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció/redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

WT70 zuhanyszűrő: egyszerűen tökéletes megoldás a fürdővíz megtisztítására. Kisgyermekes családoknak erősen ajánlott. Ne fürdesse gyermekét büdös, klóros vízben. Itt a megoldás.Wellnet WT70 zuhanyszűrő paraméterei
- Szűrőbetét: KDF
+ Granulált aktív szén
- Kapacitása: 70 000 liter
- Maximális átbocsátás:
10 liter / perc
- Átfolyós rendszerű vízmelegítőknél
nem használható!

Eltávolítja a vízből:
- a klórt és klórszármazékokat (THM-vegyületek),
- a szerves anyagokat (peszticidek, herbicidek),
- a fémeket (nehézfémek, vas, arzén),
- a mikroszervezeteket (baktériumok, gombák, algák),
- részben a keménységet okozó kalcium és magnézium vegyületeket.


Wellnet WT70 Zuhanyszűrő video

A WT70 zuhanyszűrőt bemutató kisfilm megtekintéséhez
kattintson a fenti képre vagy
IDE .  

 

   A KDF megfelel minden egészségügyi követelménynek, például a szűrővel kezelt víz réz és cink tartalma messze az egészségügyi határértékek alatt marad. A KDF-el töltött WT 70 zuhanyszűrő eltávolítja a fürdővízből a klórt (90–99%), megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését, csökkenti az allergia veszélyét, egészséges, rugalmas bőrt, selymesen csillogó hajat eredményez. A vízbe kerülő negatív ionok pedig élénkítő, frissítő hatásúak.


Cikkszám
Termék megnevezése
Vásárlói ár
102013
WT70 zuhanyszűrő készülék
25.990 Ft
Futárszolgálat utánvétes kiszállítási díj: 990 Ft
Hogyan vásárolhatok a Wellnet Boltban ?

 

 

A bőrünkel érintkező klóros víz egészségkárosító hatásai

  
  Az emberi szervezetre mind az ivóvízként elfogyasztott, mind a bőrünkre tisztálkodás közben kerülő víz minősége hatással van. A különféle anyagok ugyanis nemcsak a táplálékkal vagy a levegővel, de a bőrön keresztül is felszívódhatnak. Közismert, hogy hazánkban a vezetékes víz fertőtlenítése céljából egyre több klórt használnak fel. Például Budapesten mintegy ezerszer annyi klórt használnak a víz fertőtlenítésére napjainkban, mint a század elején és a helyzet országszerte hasonló. Néhány évvel ezelőtt még úgy gondolták, hogy valós veszélynek csak a túlzottan klórozott víz ivása során vagyunk kitéve (így ha ivás előtt hagyjuk a fölös klórgázt a vízből eltávozni, magyarán megvárjuk, míg a fehéres klórszagú folyadék „víztisztaságúvá” válik, akkor nem fenyeget semmilyen veszély). A szakemberek azonban mára már tudják, hogy az ivó- és uszodavízben maradó klórszármazékok igen veszélyes mérgek. A klór nemcsak a víz ivásakor jelent veszélyt. Ma már tudjuk, hogy az igazán veszélyes hatást fürdéskor és főképp a tusoláskor (mivel ilyenkor sokkal nagyobb felületen tud a légtérbe kerülni), a bőrön keresztül felszívódó, illetve belélegzett klór és közvetlen származékai okozzák. A Pittsburgh-i Egyetem kutatói szerint zuhanyozás közben százszor inkább mérgeződünk, mint a klórozott víz ivása után. Ráadásul a klór és vegyületei nemcsak tusolás közben közvetlenül, de a lakás többi szobájában szétterjedve közvetetten is veszélyeztetik az ott élők egészségét. Ugyanezen okok miatt megfontolandó a klórozott uszodavizekben való fürdőzés is, vagy olyan zárt térben való munka, ahol a klórozott víz nagyobb mennyiségben, szabad felülettel található. A fürdőszobában is veszélyek leselkednek tehát ránk, ha nem figyelünk oda tudatosan. Számtalan vegyszert használunk háztartásunkban, melyek nemcsak a környezetet, de minket is károsítanak. Fürdés-zuhanyozás közben pedig a klór és származékai várnak ránk. A fertőtlenítő klórozás következtében közel 60 féle daganatkeltő anyag kerül a vízbe és a vízpárába. Többek között a vízpárával is belélegezhető kloroform és radon, melyek vese- és májbetegségeket, tüdőrákot okozhatnak és a központi idegrendszer károsodását is eredményezhetik. Bőrünk bámulatos képződmény. A legnagyobb szervünk, kb. 1,5 négyzetméter. Nagy felületének köszönhetően sokrétű feladata van. Univerzális védőszerv, elválaszt minket a külső környezettől, állandó hőmérsékletet biztosít, véd a kórokozókkal szemben, a mechanikus, sugár-, hő- és hidegártalomtól. A bőrápolás az immunrendszer ápolását is jelenti. Az agresszív klór nemcsak ezt a nagyon jelentős szervet károsítja, hanem fel is szívódik rajta keresztül. Kutatások kimutatták, hogy egy 15 perces zuhanyozás során annyi káros anyag – köztük klór - jut át a bőrön keresztül, mintha 4 liter ugyanolyan „minőségű” csapvizet fogyasztanánk el. Gyakorlatilag a belélegzett vízpárával együtt 6-100-szor több méreg kerül a szervezetbe, mint az ivóvíz elfogyasztásával. A vízpára ugyanis tartalmaz többek között kloroformot, radont, stb., ezek pedig mind rákkeltő anyagok. A kloroform vese- és májbetegségeket, a radon tüdőrákot okozhat, valamint a központi idegrendszert is károsítják. Képzeljük el a kis csecsemőket, mit élhetnek át, amikor az anyaméh steril körülményeiből egyenest a klóros víz „ölelésébe” kerülnek. Fejünk ékessége, a hajunk is károsodik a fertőtlenítőszer hatására. Kényeztetjük drága samponokkal, balzsamokkal, hajszeszekkel, pakolásokkal, és mindezt leöblítjük klóros vízzel, mely azonnal kémiai reakcióba lép a fejbőr és a haj fehérjéivel és károsítja azt. Mindennapi tapasztalat, hogy a klóros víz kiszárítja, irritálja a bőrt, bőrhámlást, viszketést, allergiát okoz és súlyosan károsítja a hajat, mivel a klór reakcióba lép a bőr és a haj proteinjével, tönkreteszi azok természetes egyensúlyi állapotát. Mindezen problémák kiküszöbölésére és a betegségek megelőzésére nyújt lehetőséget a WT70 ZUHANYSZŰRŐ


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com