Tisztavíztől a Szolár technológiáig

ÖN szeretne egészségesebben, környezet tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár.                                  "Nem csak egy online bolt, jóval több annál." 

Egyszerűen - Egészségesen

 

A W-25 Magnetic mágneses víztisztító berendezés a W-25-ös készülék nagy erősségű mágnessel (12 000 Gauss) kiegészült továbbfejlesztett változata. Kétlépcsős szűrési technológia segítségével kiszűri a vezetékes ivóvízből mindazokat az anyagokat, melyekre az emberi szervezetnek nincs szüksége. Az elsőlépcsőben egy mikroszűrő eltávolítja a vízben található, szemmel is látható szennyező részecskéket és lebegő anyagokat. A második lépcső: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén használatával megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, vegyszereket Tovább...

Immunerősítő kúra

 

   Az emberi test különös védekező mechanizmusa az immunrendszerünk, amely jól összehangolt működésével megvéd bennünket a betegségektől. Immunrendszerünk véd a fertőzésekkel szemben, megóv attól, hogy a vírusok, baktériumok, gombák, élősködők elárasszanak bennünket.

 

 

 

   Napjaink egyik leggyakoribb betegsége, az allergia szintén az immunrendszer gyengeségéből adódik. Étrend-kiegészítőkkel segíthetjük az immunrendszerünk működését. A termékeink között megtalálhatók mindazok az étrend-kiegészítők amelyek jól segítik a szervezetünk működését.

 

   Első lépés azonban a szervezetünkben már felhalmozódott káros anyagok, mérgek, nehézfémek kiürítése, azaz a méregtelenítés.

 

    Ajánlott táplálék-kiegészítők az immunrendszer erősítésére:

 

 

 
Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com