Tisztavíztől a Szolár technológiáig

ÖN szeretne egészségesebben, környezet tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár.                                  "Nem csak egy online bolt, jóval több annál." 

Egyszerűen - Egészségesen

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

W25 Mini víztisztító ismertetése ITT...

Néhány szóban "Rólam"...  

 

! Ez a honlap NEM része a Wellnet International Kft.-nek !

  Ezt a honlapot saját magam szerkesztem, mint Független Wellnet tanácsadó és Forgalmazó. Mindenkor a lehető legnagyobb körültekintéssel kerülnek fel az oldalra a termékek és a hozzá tartozó információk. Mindemellett előfordulhatnak pontatlanságok is az oldalon. Megpróbáltam egy olyan oldalt létrehozni, ahol egyszerűen, gyorsan és minden felesleges "sallangoktól" mentesen tud bárki tájékozódni.

  Embereknek segítek egészségesebbé, ezáltal teljesebbé tenni az életüket. Nem egyszerű..., de annál sokkal nehezebb feladat ez. Úgy gondolom, ha találok egy utat, lehetőséget arra, miként lehet a legfontosabb dolgot életünkben elnyerni vagy visszaszerezni ( az egészséget ) akkor mindenképpen meg kell ezt mutatnom másoknak is. Hiszen ha nem tették volna meg ezt velem mások... most Ön sem olvashatná ezeket a sorokat. Akár egészségbeli vagy anyagi jellegű problémákkal találja szembe magát az ember, egy lehetőséget mutatok ezen honlap segítségével Önnek, miként tud ezeken a problémáin urrá lenni. A jól "megszokott-berögződött" dolgokat nehéz félretenni, de aki esélyt sem ad magának, az rosszul gondolkodik. Nem hiszek a "csodaszerekben" vagy ehhez kapcsolódó dolgokban. Hiszek viszont abban, amit önmagam is tapasztaltam, tapasztalok nap mint nap és ezek azok a dolgok amiket megmutatok most Önnek. Segítenek nekem és segítenek környezetemben élőknek is, akik hálásak nekem azért, hogy egy döntési lehetőséget mutattam Nekik. Ők jól döntöttek.

  És Ön hogyan döntött ...?

 


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com