Tisztavíztől a Szolár technológiáig

ÖN szeretne egészségesebben, környezet tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár.                                  "Nem csak egy online bolt, jóval több annál." 

Egyszerűen - Egészségesen

 

A W-25 Magnetic mágneses víztisztító berendezés a W-25-ös készülék nagy erősségű mágnessel (12 000 Gauss) kiegészült továbbfejlesztett változata. Kétlépcsős szűrési technológia segítségével kiszűri a vezetékes ivóvízből mindazokat az anyagokat, melyekre az emberi szervezetnek nincs szüksége. Az elsőlépcsőben egy mikroszűrő eltávolítja a vízben található, szemmel is látható szennyező részecskéket és lebegő anyagokat... Tovább...

A szellemi és testi frissességért

 

   A fittség a szellemi frissességgel kezdődik, a testen csak láthatóvá, érezhetővé válik! A szellemi frissesség lehetővé teszi, hogy rohanó életvitelünk ne terhelje meg nagy mértékben testünket.

 

   Agyi kapacitásunknak csak töredékét használjuk. Memóriánk élessége az életkortól, fizikai állapotunktól, szellemi frissességünktől függ, viszont ne felejtsük el, hogy ezt befolyásolhatjuk! A relaxáció megnyugtatja, és egyben serkenti az agyműködést. A mozgás nagymértékben oldja a stresszt és növeli a koncentrálóképességet. Jót tesznek agyi teljesítményünknek azok az étrend-kiegészítők, amelyek áldásos hatásúak mind szellemi, mind fizikai fittségünkre. Ha testünknek segítünk azzal, hogy a fontos, szellemi frissességet elősegítő anyagokat pótoljuk, fittek lehetünk nap mint nap.

 

 

 

   Ajánlott táplálék-kiegészítők ezen célok elérésének érdekében:

  • A Lecitin a szervezet fizikai és szellemi teljesítőképességét növeli, memóriajavító. Hozzájárul a sejthártyák stabilitásához, ezáltal az optimális sejtműködéshez. Összetevői elengedhetetlenek az agy és az idegrendszer megfelelő működéséhez, így jótékonyan hat a memóriára és a koncentrálóképességre.
  • A Q10 Astaxanthin, az„energiavitamin" kiemelkedő jelentőségű a sejtszintű energiatermelésben. Véd a szabadgyökök szöveteket és sejtkomponenseket károsító hatásától. Fokozza a szellemi frissességet.
  • Az ASO aktív oxigén anyagcsere-fokozó, növeli az állóképességet. Fokozza a sportteljesítményt, fizikai igénybevétel során elengedhetetlen.
  • A Yucca az anyagcsere felgyorsításával fokozza a salak- és méreganyagok kiürülését. Elősegíti a szükséges tápanyagok jobb felszívódását, javítja az emésztést, jó közérzetet biztosít.Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com