Tisztavíztől a Szolár technológiáig

ÖN szeretne egészségesebben, környezet tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár.                                  "Nem csak egy online bolt, jóval több annál." 

Egyszerűen - Egészségesen

W25 Mini háztartási víztisztító termékismertető

W25 Mini Háztartási víztisztító

 

Egy felnőtt ember átlagos napi folyadék igénye 2,5-3,0 liter.   Ezzel szembenalig iszunk vizet. Miért? Azért, mert a csapvíz rossz ízű,  az ásványvíz  pedig rendkívül drága.

 

W-25 Mini csapra szerelhető készülék, egy egyszerű és gazdaságos megoldás.

 

A W-25 Mini asztali víztisztító kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első lépcsőben egy mikro szűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet a második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, íz- és szagrontó anyagokat. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik(!), így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad.

W25 Mini víztisztító ismertetése ITT...

" A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Rá kellett beszélni, hogy megkóstoljam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. A kipróbálás óta napról-napra több vizet ittam, és azután vettem meg a készüléket. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni. "

Sás András, Kaposvár

 

" Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik. "

Varga Mártonné, Hajdúböszörmény

 

" Ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataim, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk a faluban elég rossz minőségű, nagyon klóros a víz. Nem is szívesen ittunk csapvizet, helyette palackos szódavizet, ásványvizet vagy üdítőket fogyasztottunk. A berendezés használatával a probléma megszűnt, most már mi is tudjuk fogyasztani a tiszta, élvezetes, jó minőségű vizet. Köszönöm. "

Dragonácz Ágnes, Pogány

A Wellnet mint üzleti lehetőség

 

  A Wellnet üzleti rendszer bemutatása

  Wellnet Kft. a rendszergazda. A társaság 2004 januárjában kezdte meg tevékenységét. A társaságot alapító tulajdonosok, a vállalkozás vezetői és irányítói több mint 10 éves szakmai múltra tekintenek vissza az egészséges életmódot kiszolgáló, az életminőséget javító, termékek és szolgáltatások piacán.

  A társaság küldetése

  Formáljuk és kiszolgáljuk ügyfeleink egészséges életmód iránti igényüket úgy, hogy anyagi jóléthez segítsük szerződéses partnereinket.

  A társaság 100%-ban magyar tulajdonban van, a kelet-európai és a magyar piaci viszonyokhoz igazítva alakította ki:

 • döntési mechanizmusát,
 • termékskáláját,
 • szolgáltatási körét,
 • alkalmazkodó üzleti stratégiáját.

  

  Az alapítók célja, hogy hosszú távon a társaság Közép-Kelet Európai térségben nemzetközi nagyvállalattá váljon.

  Wellnet vállalkozói cégcsoport.

  A társaság legeredményesebb szerződéses partnereivel egy cégcsoportot hozott létre, amit folyamatosan fejleszt. A cégcsoport feladata a Wellnet érdekeltségébe tartozó fejlesztések és beruházások működtetése és finanszírozása. A beszállítói háttér stabilitását és biztonságát, költségeink csökkentését kívánjuk ezen a cégcsoporton keresztül megvalósítani. A Wellnet Kft. a rendszergazda eddig a cégcsoportban létrehozott 3 leányvállalatot, melyek kiszolgálják a társaságot.

 

Wellnet International Kft.

 

  Vállalkozói szövetség: A Wellnethez tartózó szerződéses partnereinkkel létrehoztunk egy vállalkozói szövetséget. A szövetség célja, hogy koordinálja a piaci jelenlétet és az együttműködést a szövetség tagjaival. Úgy gondoljuk, hogy a globális versenyben a magyar kisvállalkozók csak úgy képesek versenyezni a multinacionális cégekkel, ha szövetségbe tömörülnek. A szövetség szervezetei, amelyeken keresztül irányítjuk a vállalkozói szövetséget:

 • Hálózati Igazgatóság
 • Elit Klub
 • Partnerek Tanácsa
 • Vezetők Tanácsa

  Wellnet Életmód Alapítvány: Az alapítvány célja, ráirányítani a figyelmet minél szélesebb körben az egészséges életmódra. Gondolkodásra késztetni az érdeklődőket és segítséget nyújtani az egészséges életmódot választóknak.

  Wellnet Életpálya Program: Programunk hosszú távú együttműködést kínál szerződéses partnereinknek vállalkozói, befektetői lehetőségekkel. Ingyenes alapképzésen, karrierképzésen és elit képzésen keresztül készítjük fel partnereinket, a vállalkozói befektetői szerepre. Azok számára különösen kedvező életpálya programunk, akik nem rendelkeznek vállalkozói tapasztalatokkal.

 

Milyen jövedelmekre lehet szert tenni a Wellnet üzleti lehetőségével?

 

 

Megtakarítási jövedelem

  A vagyonosodás második szabálya: Költs kevesebbet, mint amennyit megkeresel!

  Egyszerű titok, de igen aktuális napjainkban. Családi tragédiák történnek amiatt, hogy ezt az egyszerű pénzügyi szabályt nem tartjuk be. A magyar ember nem tud gazdálkodni a pénzzel. A lakosság pusztán 30%-a rendelkezik megtakarítással. A legtöbb ember azonnal elkölti a pénzét, ha van. Sokan fölöslegesen adósságba hajszolják magukat. /lásd plazma TV személyi hitelre./ A gazdag emberek egyik legfontosabb szabálya a takarékosság.

  A Wellnet létrehozta, és folyamatosan fejleszti a vásárlói szövetséget, melynek keretében ügyfeleinkkel közösen egységes piaci erőt képviselve a szolgáltatóknál különleges kedvezményeket érünk el.

  A kedvezményeken felül a szolgáltatások igénybevétele után még akár jutalékot is szerezhetünk.

 

Eladás típusú jövedelem

  Vannak munkatársaink, akik ebből a jövedelemből nem részesülnek, vagy csak alig. Ők azok, akik nem dolgoznak. Azok viszont, akik dolgoznak, a befektetett idejüknek megfelelően keresnek. Vannak munkatársaink, akik néhány ezer Ft-ot, de vannak munkatársaink, akik ennél jóval többet, akár több tízezer vagy akár százezres nagyságrendben is keresnek havonta.

 

Szervezetfejlesztési jövedelem

  A Wellnet Kft. strukturált, más néven többszintű, megint más néven MLM értékesítéssel foglalkozó vállalat. A munkatársaink feladata egy fogyasztói klubhálózat és az ahhoz tartozó területi képviselői, vezetői szervezet kiépítése és működtetése. Ezért a tevékenységért jutalékos rendszerben a teljesítmény arányában, szervezetfejlesztési jutalékot fizet a Wellnet.

  Ennek nagysága a kialakított szervezet összes teljesített vásárlói volumenétől függ. A lépcsősen szervezett, egymásra épülő teljesítményszintek elérését és a hozzá kapcsolódó jutalék nagyságát előre meghatározott szabályok rögzítik, ezen szabályok összefoglalója a Minősülési és Kompenzációs Terv.

  Miután ez a típusú jövedelem is nagyban függ a teljesítménytől, ezért nagyon nehéz példát mondani erre. Tapasztalataink szerint nagyon széles a skála. A néhány ezer Ft-tól a több tíz ezer Ft –ig a néhány százezer Ft-tól a több száz ezer Ft-ig minden, vagy akár a havi magasabb mint 1millió Ft-os jövedelemre is van példa munkatársaink körében.

 

  Elsősorban támogató vállalkozói közeggel segítjük partnereinket, ami rugalmasan alkalmazkodik partnereink igényeihez. Vannak munkatársaink, akik vállalkozói igazolvány nélkül, havi néhány tízezer forintos kiegészítő jövedelemre kívánnak szert tenni. Vannak, akik karrier jövedelemben gondolkodnak és vannak olyanok is, akiket a befektetői lehetőségek motiválnak. Bármilyen céllal is csatlakoznak hozzánk szerződéses partnereink, személyre szabott támogatói megoldásokat kínálunk. Kezdő munkatársaink olyan mértékben veszik igénybe lehetőségeinket, ameddig ők maguk jónak látják.

  A Wellnet Kft. létrehozott egy vállalkozói infrastruktúrát, ami a tagsághoz automatikusan jár. Minden partnerünk hozzájut egy üzletviteli szoftverhez: a MyOffice-hoz, a személyes virtuális irodához, amely a vállalkozói munkához nyújt naprakész adatszolgáltatást. Munkatársaink egymás közötti kommunikációját az ingyenes Vodafone mobiltelefon szolgáltatásunk segíti. A Wellnet Kft. működtet egy WEB áruház modul rendszert, ami lehetőséget nyújt partnereinknek, hogy létrehozzák és működtessék saját internetes áruházukat. Az értékesítést marketing akciókkal, nyomtatványokkal, kiadványokkal, rendezvényekkel, szaktanácsadással támogatjuk. Természeten a sikerhez felkészülés is kell. Életpálya programunk keretében nagy gondot fordítunk partnereink szakmai és személyes fejlődésére. Ingyenes alapképzéseinken elsajátíthatóak a tevékenységünk rutin fogásai. Rendelkezünk karrier- és elitképzéssel, amely azoknak szól, akik hivatásként kívánják az üzletünket folytatni. Kiemelt figyelmet fordítunk kezdő munkatársaink hatékony és gyors indulására. A támogató szponzori rendszerben személyes karrier tanácsadót, amolyan üzleti mentort választanak kezdő kollégáink, akik segítik őt a kezdő lépésekben, majd későbbiekben, a karrierépítésben. A karrier tanácsadó lehet az a munkatársunk, aki csatlakoztatta őt az üzletünkhöz, ám lehetséges, hogy a szponzorvonalon valamelyik közös felsővezető lesz az. Büszkék vagyunk egyedülálló üzleti modellünkre, szolgáltatásainkra, jó szívvel ajánljuk a csatlakozást mindazoknak, akik akár rendelkeznek, akár nem rendelkeznek vállalkozói tapasztalatokkal.

 

Ha Ön is szeretne részesedni a Wellnet kínálta üzleti lehetőségekből írjon nekünk.

Ásványvízek helyett

 

Wellnet Partner Program

 

Egyre többen tolnak e-kosarat, az internetes étékesítés még a válság idején is évente 30-40%-ot növekszik. Ha hajlandó vagy tenni azért, hogy valamilyen módon részt vegyél az e-kereskedelemben, olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, melyek korábban talán elképzelhetetlenek voltak.

Ennek a tájékoztatónak az a célja, hogy megismerd a legfontosabb tudnivalókat egy internetes pénzkeresési lehetőségről.

Kezdjük az elején, mi az a partnerprogram?


Azt tapasztaljuk hogy a megelégedett vásárlóink visszatérnek és újra vásárolnak. Számukra létrehoztunk egy klubrendszert, ami állandó kedvezményeket kínál a tagjainak. A termékeink ajánlásában, így a klubrendszer bővítésében leghitelesebbek azok a klubtagjaink, akik kipróbálták termékeinket, megelégedéssel használják és meggyőződéssel tudják ajánlani. Üzleti modellünk alapján reklámozására nem sokat költünk, ezért a termékeink ajánlásáért a klubrendszer bővítéséért a partnerprogramunk keretein belül jutalékot fizetünk.

És ez az ajánlás működik?

Ha anyu azt mondja….. /szájreklám/
Nézzünk néhány kutatási adatot:
Forrás: (Médiainfó - www.mediainfo.hu ) Marketing szakfolyóirat

A fogyasztókat 50%-kal inkább befolyásolja ismerőseik, barátaik és családtagjaik ajánlása, mint a rádió és tévéreklámok. A magyarok vásárlásaik előtt főképp barátaik és rokonaik véleményére adnak, nagyobb vásárlások előtt a válaszadók 60%-a, a mindennapos tételek beszerzésekkor pedig 55%-a támaszkodik a hozzá közelebb állók tanácsaira. A magyarok ezen a téren nem különböznek az európai fogyasztóktól. A többi vizsgált európai országban végzett felmérés szerint vásárláskor az ismerősök ajánlása az egyik kedvenc információforrás.
Az Intelliseek évente elvégzett felmérésének legfrissebb eredményei szerint


Médium Magyarországon
Szájpropaganda:68%
Újság:48%
Más fogyasztók
e-mailben érkezett véleménye:66%
Márkák weboldala:61%
Televízió:43%
Magazin:41%
Rádió:45%
Megrendelt online hírlevél:61%
( Forrás: Nielsen piackutató vállalat )


Az emberek szavahihetőségre vágynak. Több bizonyítékot szeretnének. Bízni akarnak valakiben. Nem véletlen, hogy az USA-ban a leggyorsabban növekvő marketing eszköz különösen a fiatalok körében igen népszerű

Partnerprogramunkkal többféleképpen lehet pénzt keresni


- az általad az oldalunkra irányított érdeklődők vásárlásai után,
- az általad az oldalunkra irányított érdeklődők klubtag regisztrálása után,
- a rajtad keresztül regisztrált klubtagok forgalma után 12 mélységen keresztül,

Programunk olyan, többszintű értékesítési rendszer, ami az interneten partner programként /affilite program/ ismert modellek előnyös jellemzőit hordozza.. Más szóval programunk olyan partnerprogram, amely a többszintű értékesítési rendszer a /hagyományosan MLM-nek ismert/ modell előnyeit is kínálja. Legyél ajánlónk, viszonteladónk, vagy akár üzletépítőnk! Kezd ott ahol jónak látod, teremts magadnak egy állandóan jövedelmező pénzforrást az interneten.

A partnerprogram előnye, hogy úgy tudsz részt venni az e-kereskedelemben és úgy tudod meglovagolni az internetes kereskedelem boomját, hogy tőkebefektetés nélkül indulhatsz és semmit sem kockáztatsz. Úgy tudsz kereskedni egy webáruházon keresztül, hogy nem kell foglalkoznod az áru beszerzésével, az engedélyeztetésekkel, a logisztikával, a marketinggel, stb. Elég, ha ajánlod termékeinket személyesen, e-mail-jeidben, - ha van - weboldaladon, és mi, az általad generált forgalom után jutalékot fizetünk.

 

Mekkora jutalékot fizet a program?

 • Az általad az oldalunkra irányított érdeklődők vásárlásai után átlagosan a lista ár 15%-át.
 • Általad az oldalunkra irányított érdeklődők regisztrálása során vásárolt termékek után átlagosan a lista ár 20%-át.
 • A rajtad keresztül regisztrált klubtagok forgalma után 12 mélységen keresztül, átlagosan a listaár 3-5%-t  a termék árszerkezetétől és a forgalom után elért volumen kedvezményektől függően.

Wellnet Partner Program Üzleviteli Szabályzata


Free Dreamweaver template courtesy of JustDreamweaver.com