Nagyteljesítményű, hálózatba köthető víztisztítók bemutatása.

A hálózati ivóvíztisztító készülékek használatával biztosíthatjuk otthonunk, munkahelyünk ivóvizének megfelelõ minõségét. A hálózati ivóvíztisztító család tagjai a W-150, a W-300 és a W-900. A típusjelben a W jel utal a társaságra, míg a szám a jól ismert teljesítményt jelöli köbméterben (1 m3 = 1000 liter). A három nagyteljesítményű készülék alkalmas különbözõépületekben, így pl. a családi házakban használt víz – ivóvíz, fürdõvíz, mosógép által használt víz – tisztítására.

Mindhárom készüléknek tartozéka a PR-2 elõszűrõ. A hálózati víztisztító berendezések működése megegyezik az asztali víztisztító kétlépcsõs szűrési technológiájával. Ez a kettõs fokozat biztosítéka a szűrt víz kiváló minõségének. Ezek a berendezések is csak hideg víz szűrésérehasználhatók!

A készülékek mikrobiológiailag biztonságosak, bakteriosztatikus hatásúak ( a baktériumok továbbszaporodását gátolják ). A berendezések ismeretlen eredetű víz szűrésére nem alkalmasak, az ilyen vizeket elõször laboratóriumban be kell vizsgáltatni.

A video megjelenéséig eltelt idő, az Ön Internet sávszélességétől függ. Legyen türelemmel...